Ανία και ποικιλία

Η πλήξη και η ποικιλία είναι πάντα αλληλένδετες σε περίπτωση κακής συμπεριφοράς του σκύλου. Ναί. Αυτό είναι αλήθεια. Πολλές φορές, η πλήξη μπορεί να αντιμετωπιστεί με ποικιλία υλικών που θα αποσπάσουν την προσοχή των ζώων σε μεγαλύτερο βαθμό. Ως εκ τούτου, ο σκύλος μπορεί να μην κάνει την ανώμαλη ή ανεπιθύμητη δραστηριότητα που προκύπτει από την πλήξη που βιώνει.

Τα σκυλιά με εμπειρία πλήξης μπορεί να έχουν διαφορετικούς τύπους μοτίβων συμπεριφοράς. Για παράδειγμα, μερικά σκυλιά θα φαίνονται να γαβγίζουν συνεχώς και μερικά μπορεί να ασχολούνται πάντα με κάποιες δραστηριότητες σκάψιμο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλετε τον σκύλο σας από τις βαρετές του δραστηριότητες. Πολλά παιχνίδια είναι διαθέσιμα που προσομοιώνουν πάπια, σκύλο, τρωκτικό κ.λπ.

Αυτά μπορούν να φυλάσσονται μέσα στο κλουβί και συγκεκριμένα, τα κουτάβια λατρεύουν αυτά τα αντικείμενα. Ένας κύβος με πολλές λιχουδιές μπορεί να τοποθετηθεί στο καταφύγιο του σκύλου και το ζώο σύντομα κατανοεί πώς να κυλήσει τον κύβο για να πάρει τις λιχουδιές που προτιμά. Το Buster Cube είναι μια έξυπνη χρήση παιχνιδιού για την προσομοίωση και την ενεργοποίηση του σκύλου σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και του χρόνου τροφοδοσίας. Αντί να βάζετε το φαγητό μονότονα σε ένα μέρος, αλλάξτε ξαφνικά το μέρος του ταΐσματος.

Τέτοιες ενέργειες θα είναι χρήσιμες για την άρση της πλήξης όπως η δραστηριότητα στο σκυλί σας. Οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την πλήξη πρέπει να επαναπροσδιοριστούν καλά από τους ιδιοκτήτες σκύλων. Αυτό θα τους βοηθήσει σε μεγαλύτερο βαθμό να απομακρύνουν τα ανεπιθύμητα μοτίβα συμπεριφοράς στα κατοικίδια σκυλιά τους.

Για παράδειγμα, ορισμένα σκυλιά μπορεί συχνά να έχουν καταστροφικούς χαρακτήρες δαγκώματος και θα τους δουν να δαγκώνουν καρέκλα, ύφασμα, χαλάκια και ό,τι μπορεί να δει. Αφού αποκλείσετε το πρόβλημα της οδοντοφυΐας, εάν πρόκειται για κουτάβι, δώστε του μερικές μπάλες μεγάλου μεγέθους, υλικά οστών με βάση το μείγμα ορυκτών, κ.λπ. Αυτή η ποικιλία υλικών βοηθά στη μείωση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την πλήξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *